Učlanjenje - Rolanje.com


inline skating          skating          skateboarding   
Inline skatingWeb stranice o rolanju, za rolerice i rolere
 
Naslovnica
Rolanje
Servisi
Klubovi
U objektivu
Info
 SERVISI


 Članovi kluba


 SMS poruke


 Kontakti


 Recenzije opreme


 Mali oglasnik


 Rječnik


 Chat


 Forum


 Tražilica


Želim se učlaniti... 


 Članovi

 INFO

Učlanjenje

 TRAŽILICA

Rolanje.com

SkateCentar Novi članovi kluba
 Roler michsullivan015
 Roler reshmakhanpune6
 Roler bettymell
 Roler jennyxee1
 Roler jennyxeeUčlanjenje


Svaki član kluba ima pristup nekim servisima koje obični posjetitelj ne može koristiti. Samim time nalazi se u prednosti ispred ostalih.

Učlanjenjem u klub Rolanje.com stičete prava i obveze koji će Vas razlikovati od običnog posjetitelja stranica.

Obveza kojih se morate pridržavati nema puno pa ćemo ih spomenuti prve. Svaki član Kluba se obvezuje da neće zloupotrijebiti mogućnosti koje dobija učlanjenjem u Klub. Tu se prije svega misli na podatke drugih članova Kluba.

Neki od servisa koje će moći koristiti samo članovi imaju svoja vlastita pravila. Svaki član kluba ih se mora pridržavati. U slučaju nepoštivanja pravila, zadržavamo pravo na ukidanje članstva.

Prednost svakog člana najviše se očituje u mogućnosti korištenja sadržaja stranica koje obični posjetitelji nemaju. Pri tome se misli na podatke ostalih članova i njihovu međusobnu komunikaciju.

Servisi koji se nalaze na stranicama Rolanje.com mogu koristiti i obični posjetitelji i članovi kluba. Članovi i ovdje imaju prednosti. Ovdje ćemo Vam samo nabrojati osnovne prednosti dok više o svakom servisu pojedinačno možete saznati na zasebnim stranicama.

Mali oglasnik - članovi se mogu pretplatiti na oglasnik i tako primati obavijesti o primitku novih oglasa u trenutku njihova postavljanja na naše web stranice. Da ne bi bilo zabune, usluga je besplatna.

Rječnik - članovi mogu upisivati nove riječi u rječnik, te proširivati već postojeće opise. Također, ako se neki rolerski pojam još ne nalazi u rječniku, članovi mogu "zamoliti" druge članove da objasne taj pojam i postave ga u rječnik.

Oprema - članovi mogu upisivati recenzije nove opreme te odgovarati na već postojeće recenzije.

Forum - svako mišljenje poslano na forum je povezano s vašim imenom u klubu. Ovime se identificirate na forumu i lakše možete komunicirati s ostalim članovima.

Komunikacija među članovima - članovi mogu jednostavno i brzo poslati poruke ostalim članovima koje će oni vidjeti prilikom svake prijave u klub.

SMS poruke - članovi mogu besplatno slati SMS poruke bilo kome tko ima aktiviranu uslugu SMS E-mail.

Pretraživanje članova - članovi mogu koristiti dodatne uvjete pretraživanja drugih članova kluba. Ovime se postiže brža i preciznija pretraga.


Članovi kluba u svakom trenutku mogu promijeniti vlastite podatke koje su upisali prilikom učlanjenja. Nadamo se da smo Vam ponudili dovoljno razloga za učlanjenje u naš klub. Više stotina naših članova neka Vam budu garancija.

Autor: Miroslav Alković, webmaster
15. prosinca 2002.
Rolerijada na Jarunu
Magazin
Srijeda, 22.04


Activa TFS
Fitness
Nedjelja, 04.03


Crossfire TFS
Fitness
Nedjelja, 04.03


Trs Downtown III
Aggressive
Nedjelja, 04.03


Trs A7
Aggressive
Nedjelja, 04.03


Micro 07 G
Junior
Nedjelja, 04.03


Micro 07
Junior
Nedjelja, 04.03


Micro 4x Combo
Junior
Nedjelja, 04.03


Micro II TFS W
Junior
Nedjelja, 04.03


Micro II TFS
Junior
Nedjelja, 04.03
Arhiva  


SkateCentar = inlineskating + skating + skateboardingNovo na:
 Rolanje.com  » R
 Klizanje.com  » V
 SkateCentar.com  » Uskoro!!!Rolanje.com 2000-1970.   ISSN 1334-2428   Impressum...   e-mail: rolanje@rolanje.com   Izrada portala: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 6833289  
Minimalna rezolucija - 800x600 točaka.   Stranica se najbolje vidi u: IE 5+, NS 6+